Jury

Home

Ontdek de jury die de finalisten van de European Food Transition Awards heeft geselecteerd, en die na de stemmen van de klanten de winnaars van deze eerste editie heeft gekozen.

Een jury die representatief is voor de deelnemende landen, MVO-experts van buiten Carrefour die perfect de 4 uitdagingen van de voedseltransitie vertegenwoordigen: klimaat, biodiversiteit, verpakkingsreductie en gezonde producten.


Blandine Surry

Blandine is de General Manager voor Loop Europe, een circulair shopping platform dat consumenten in staat stelt om een groot aantal van hun favoriete merken te shoppen in duurzame, herbruikbare verpakkingen.

Cristina Bowerman

Chef-kok Cristina Bowerman, de enige vrouwelijke chef-kok met 1 Michelin-ster in Rome. Cristina's engagement is berucht en bestrijkt verschillende fronten, te beginnen met de bevordering en verdediging van de vrouwelijke rol in de samenleving.

Florian Breton

Florian Breton heeft MiiMOSA opgericht, het eerste participatieve financieringsplatform dat uitsluitend gewijd is aan landbouw en voeding.

Gonzalo Anguita

Uitvoerend directeur van FSC met een roeping op het gebied van MVO, ESG-beleggingen, op de natuur gebaseerde oplossingen, en circulaire economie. Doctoraat in Bromatologie en MBA van IE.

Gregorio Varela

Hij is momenteel voorzitter van de Spaanse Voedingsstichtings en is hoogleraar voeding en voedingswetenschappen aan de Universiteit van San Pablo in Madrid.

Gunhild Anker Stordalen

Gunhild A. Stordalen is de oprichter en uitvoerend voorzitter van EAT. Zij is een drijvende kracht achter de koppeling van klimaat-, gezondheids- en duurzaamheidskwesties in alle sectoren om het wereldwijde voedselsysteem te transformeren.

John Roy Porter

Professor Dr. John R Porter is een multidisciplinaire wetenschapper op het gebied van klimaat en voedselzekerheid. Hij werkt sinds 1994 samen met het IPCC en ontving drie internationale prijzen voor zijn onderzoek en onderwijs.

Loredana Ianus

Communicatie & duurzaamheid professional, met 8+ jaar ervaring in de PR industrie. Ontwerpt en implementeert milieu-, sociale en educatieve communicatiestrategieën en -programma's.

Małgorzata Greszta

Oprichter van CSR Consulting in Polen, een bedrijf dat gespecialiseerd is in strategisch advies op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame ontwikkeling

Nathalie Bekx

Nathalie Bekx organiseert o.a. de jaarlijkse verkiezing van MVO Professional van het Jaar in België. Ze schreef de gids 'Reizen naar duurzaam ondernemen'. www.time4society.com, www.csrprofessionaloftheyear.be